BeweegPerDag werkt veel samen met BOOSTH. De makers van BOOSTH hebben een heel beweeglijk en gezond spel ontwikkeld, dat je kunt spelen op je tablet of smartphone. Nu zul je denken, is gamen dan gezond? Nou, meestal niet... maar bij dit spel wel. Want wil je vooruit komen in deze hippe game, dan zul je ook moeten bewegen. Een uur per dag zelfs. Hoe gaat dat..? Lees maar verder.

Schermafbeelding 2017-05-05 om 14.42.31.png

BOOSTH Game is een avontuurlijk spel dat bestaat uit verschillende werelden met meerdere spannende levels. Je zou er wel uren achter elkaar op willen spelen, maar er moeten ook activiteitspunten worden verdiend. Het doel voor elke speler is, om alle levels uit te spelen en het heelal te redden. Dat is nog maar heel weinig spelers gelukt... maar jou lukt dat wel.

Schermafbeelding 2017-05-05 om 14.42.01.png

Om steeds een volgend level te kunnen spelen moet je ook activiteitspunten halen. Die punten verzamel je met een speciale BOOSTH tracker. Een soort polshorloge dat al jouw bewegingen telt. Die moet je eerst om je pols doen en dan maar bewegen. Al jouw bewegingen worden via de BOOSTH activity tracker gemeten en dat gebeurt zolang je de tracker draagt. Bijvoorbeeld door te lopen, te rennen, bij traplopen, met voetbal, hockey, enzovoort. Als je de BOOSTH tracker de hele dag om houdt, verdien je natuurlijk veel punten.

Schermafbeelding 2017-05-05 om 15.23.22.png

Je kunt het spel alleen spelen of samen met je vrienden, familie of klasgenoten. Wie is het actiefst van Iedereen? 

Wil je meer weten over BOOSTH? Download de gratis BOOSTH Game app eens en maak kennis met  een super leuk spel. Samen gamen we voor een gezonde leeftstijl!