Waterbar tuft naar Noorbeek

Noorbekenaar Joep Gubbels trakteerde de lokale Basisschool op een rondje Waterbar. Tenminste 100 kinderen uit Noorbeek hebben nu een smakelijke bidon naast het bed staan: "als je opstaat, eerst even drinken."

Schermafbeelding 2016-07-18 om 14.53.44.png

De plaatselijke basisschool in Noorbeek is gedwongen te sluiten. En om de rijke historie van deze school goed te vieren, had Gubbels - samen met anderen - een reünie georganiseerd. Vele Noorbekenaren hebben op deze school gezeten, dus het was er zondag 17 juli een drukte van jewelste. De kinderen van al die mensen gingen ook mee, en deden zich tegoed aan de springkussens, sport- en spel en ook de Waterbar. Joep had deze al vaker in actie gezien en boekte het wagentje voor de hele middag. Het was er gezellig druk.

FullSizeRender 4.jpg

Voor dat Waterbar-wagentje is Noorbeek een hele rit. Want vanuit maastricht ben je wel zo'n 20 kilometer onderweg. Maar gelukkig rijdt hij dan door een prachtig landschap. En langs die route kan iedereen lezen op de zijkant van het wagentje, wat je élke dag moet drinken.

FullSizeRender 5.jpg

Joep stuurde de dames een aardig berichtje: "Hallo Sabine en Ashley. De waterbar was gisteren tijdens het afscheidsfeest en tevens reünie van de Sint Brigida school in Noorbeek een enorm succes. Merci en groet, Joep."

Noorbeek is een van de meest romantische dorpjes uit het heuvelland. En nu de dames van de Waterbar weten dat Zuid Limburg zo mooi is, willen ze wel vaker buiten Maastricht een school of Sportclub bezoeken. Jullie weten hoe je ze kunt bereiken. Bel Nico: 043-325.59.28

IMG_3382.PNG